Feasibility study of a new restaurant

Varga Adél (2014) Feasibility study of a new restaurant. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of dissertation_AV2014 pdf neu.pdf] PDF
dissertation_AV2014 pdf neu.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Angol cím

Feasibility study of a new restaurant

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (angol nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Papp Judit
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: rooftop, business plan, new enterprise, Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 17. 14:38
Utolsó módosítás: 2019. Ápr. 16. 14:19

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet