Feasibility study of a new restaurant

Varga Adél (2014) Feasibility study of a new restaurant. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
dissertation_AV2014 pdf neu.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg until 2015. Július 13..

Download (1MB)

Angol cím

Feasibility study of a new restaurant

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (angol nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Papp JuditNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTpapp.judit@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: rooftop, business plan, new enterprise, Budapest
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 17. 14:38
Utolsó módosítás: 2015. Máj. 14. 12:32

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet