Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben

Safarcsik Nikolett (2018) Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Safarcsik Nikolett szakdolgozat.pdf] PDF
Safarcsik Nikolett szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Élelmiszerpazarlás csökkentése, jó gyakorlatok a hazai kiskereskedelemben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Szabóné Dr. Erdélyi Éva
NEM RÉSZLETEZETT
egyetemi docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszerpazarlás, Kiskereskedelem, hulladékcsökkentés
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 03. 14:33
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 21. 12:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet