Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül

Kovács Richárd (2014) Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Záródolgozat Biogazdálkodás Kovács Richárd .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (668kB)

Magyar cím

Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTszocze@gmail.com

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Bio, Bioétterem, Biogazdálkodás, Egészséges táplálkozás, Szálloda
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 17. 13:57
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 11:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet