Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül

Kovács Richárd (2014) Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Záródolgozat Biogazdálkodás Kovács Richárd .pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (668kB)

Hungarian title

Biogazdálkodás, bio alapanyagok felhasználásának összehasonlítása, Budapest vezető éttermeinek példáján keresztül

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDszocze@gmail.com

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Bio, Bioétterem, Biogazdálkodás, Egészséges táplálkozás, Szálloda
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 17. 13:57
Last Modified: 2015. Apr. 27. 11:46

Actions (login required)

View Item View Item