Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága

Macsuga Pál Lajos (2018) Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága.pdf] PDF
Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Magyar cím

Termelői tejek és tejtermékek vizsgálata és fogyasztási gyakorisága

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Lenkovics Beatrix
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Tej, tejtermékek, tejcukor
Felhasználói azonosító szám (ID): Macsuga Pál
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 04. 08:24
Utolsó módosítás: 2018. Máj. 04. 08:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet