Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest

Rinyu Béla (2018) Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Rinyu Béla szakdolgozat.pdf] PDF
Rinyu Béla szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (537kB)

Magyar cím

Modern konyhatechnológia, trendek és menü tervezés Budapesten

Angol cím

Current kitchen technology, trends and menu planning in Budapest

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kisgyörgy Gábor
NEM RÉSZLETEZETT
Tanár, BGE KVIK

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gastronomy, menu planning, kitchen technologies, Hospitality industry, cooking
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 07. 10:03
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 25. 13:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet