A Bluesberry Panzió és Étterem Megvalósíthatósági Tanulmánya A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Pályázati Kritériumai Felhasználásával

Kormos Kitti (2018) A Bluesberry Panzió és Étterem Megvalósíthatósági Tanulmánya A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Pályázati Kritériumai Felhasználásával. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A Bluesberry Panzió és Étterem Megvalósíthatósági Tanulmánya A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Pályázati Kritériumai Felhasználásával.pdf] PDF
A Bluesberry Panzió és Étterem Megvalósíthatósági Tanulmánya A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Pályázati Kritériumai Felhasználásával.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Magyar cím

A Bluesberry Panzió és Étterem Megvalósíthatósági Tanulmánya A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program Pályázati Kritériumai Felhasználásával

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Oláh Péter Károly
NEM RÉSZLETEZETT
Mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Megvalósíthatósági tanulmány
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 04. 11:35
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 04. 14:40

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet