Törökország gasztronómiája

Farkas Anita (2014) Törökország gasztronómiája. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

This is the latest version of this item.

[img] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Györe GyörgyUNSPECIFIEDgazdasági oktatóGyore.Gyorgy@kvifk.bgf.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Törökország, Gasztronómia, Vendéglátás, Étkezési hagyományok, Iszlám vallás, Török étterem
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 17. 16:59
Last Modified: 2015. Apr. 25. 12:12

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item