Törökország gasztronómiája

Farkas Anita (2014) Törökország gasztronómiája. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

Ez a mű legutolsó verziója.

[img] PDF
szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Györe GyörgyNEM RÉSZLETEZETTgazdasági oktatóGyore.Gyorgy@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Törökország, Gasztronómia, Vendéglátás, Étkezési hagyományok, Iszlám vallás, Török étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 17. 16:59
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 12:12

Az archívumban megtalálható verziók

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet