A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban

Vidi Sándor (2014) A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Záródolgozat_Vidi_Sándor.pdf] PDF
Záródolgozat_Vidi_Sándor.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (857kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendáglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Szakoktató

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: vegetarianizmus, tudatos táplálkozás, vegán étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 17. 17:02
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 12. 16:42

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet