Az ételallergiások nehézségei a vendéglátásban

Györke Stefánia (2018) Az ételallergiások nehézségei a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Györke-Stefánia-szakdolgozat-végleges.pdf] PDF
Györke-Stefánia-szakdolgozat-végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil Lugasi Andrea
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Ételallergia, Gluténérzékenység, Ételintolerancia
Felhasználói azonosító szám (ID): Györke Stefánia
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 04. 09:21
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 14:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet