A francia gasztronómia részletes bemutatása

Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Hamarák István_Záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (982kB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóUNSPECIFIEDszakoktatószocze@gmail.com

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Gasztronómia, Francia konyha, Tájkonyha, Étkezési szokás
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 17. 19:45
Last Modified: 2015. Apr. 25. 12:52

Actions (login required)

View Item View Item