A francia gasztronómia részletes bemutatása

Hamarák István (2014) A francia gasztronómia részletes bemutatása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Hamarák István_Záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (982kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóNEM RÉSZLETEZETTszakoktatószocze@gmail.com

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Gasztronómia, Francia konyha, Tájkonyha, Étkezési szokás
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 17. 19:45
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 12:52

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet