Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása

Varga Fruzsina Blanka (2018) Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Varga_Fruzsina_Blanka-Szakdolgozat_2018_május.pdf] PDF
Varga_Fruzsina_Blanka-Szakdolgozat_2018_május.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kovács László
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Food and Beverage részleg elemzése, Emberi erőforrás gazdálkodás, Erőforrás-tervezés, Munkaerő hiány
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 08. 15:35
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 24. 13:58

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet