Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban

Kósik Lajos (2014) Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of lalaszakdoga.pdf] PDF
lalaszakdoga.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (639kB)
[thumbnail of lalaszakdoga_uj.pdf] PDF
lalaszakdoga_uj.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (645kB)
[thumbnail of lalaszakdoga.pdf] PDF
lalaszakdoga.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (337kB)

Magyar cím

Bajor ételek kialakulása, szerepe a német vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai tanársegéd, oktató kabinet - Vendgélátás Intéezeti Tanszék

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Bajorország, Bajor étel, Oktoberfest, Bratwurst
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 17. 22:29
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 27. 12:02

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet