A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában

Varga Viktória (2014) A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Györe GyörgyUNSPECIFIEDSzakoktatógyore.gyorgy@kvifk.bgf.hu

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Pálinka, Hungarikum, Pálinkafőzés, Pálinkamarketing, Zwack Unicum
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 18. 14:12
Last Modified: 2015. Apr. 28. 09:25

Actions (login required)

View Item View Item