A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában

Varga Viktória (2014) A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Záródolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Györe GyörgyNEM RÉSZLETEZETTSzakoktatógyore.gyorgy@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Pálinka, Hungarikum, Pálinkafőzés, Pálinkamarketing, Zwack Unicum
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 18. 14:12
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 28. 09:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet