Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?

Taylor Laura Szabina (2018) Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós? Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
szakdolgozat_Taylor Laura.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. habil. Lugasi AndreaNEM RÉSZLETEZETTIntézeti tanszékvezető, dékánLugasi.Andrea@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Egészséges táplálkozás, Egészséges életmód, Vendéglátás
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Dátum: 2018. Máj. 09. 08:12
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 10:01

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet