Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós?

Taylor Laura Szabina (2018) Az egészséges táplálkozás megvalósításának lehetőségei – Egészségesen táplálkozik-e a vendéglátós? Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
szakdolgozat_Taylor Laura.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. habil. Lugasi AndreaUNSPECIFIEDIntézeti tanszékvezető, dékánLugasi.Andrea@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Egészséges táplálkozás, Egészséges életmód, Vendéglátás
Depositing User: Horváth Viktória
Date Deposited: 2018. May. 09. 08:12
Last Modified: 2018. Jul. 26. 10:01

Actions (login required)

View Item View Item