A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában

Thomann Bence Tamás (2018) A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában.pdf] PDF
A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A posztmodern turizmus gyakorlata valamint fogyasztási tendenciái a gasztronómiában

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter Flórián
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Posztmodern turizmus, Gasztronómia, Budapest Makery, posztmodernitás, Sokkoló élmények
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 10. 12:54
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 24. 11:23

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet