Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban

Bank Gabriella (2014) Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a hazai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Hidvégi HedvigNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Ökogazdálkodás, Biokontroll, Biotermékek, Bioétterem, Biogazdálkodás
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 18. 16:18
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 11:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet