Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban

Bank Gabriella (2014) Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Az ökogazdálkodás bemutatása, jelentősége, ökotermékek megjelenése a hazai vendéglátásban.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Hidvégi HedvigUNSPECIFIEDFőiskolai tanársegédhidvegi.hedvig@kvifk.bgf.hu

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Ökogazdálkodás, Biokontroll, Biotermékek, Bioétterem, Biogazdálkodás
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 18. 16:18
Last Modified: 2015. Apr. 25. 11:11

Actions (login required)

View Item View Item