Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban

Haller Orsolya (2014) Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Haller_Orsolya_Zarodolgozat_.pdf] PDF
Haller_Orsolya_Zarodolgozat_.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
szak

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Ökotermelés, Bioélelmiszer, Vendéglátás, Egészséges életmód, Táplálkozás
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 18. 16:28
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 12:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet