Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül

Czeller Balázs (2018) Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Ételpazarlás2 - Czeller Balázs.pdf] PDF
Ételpazarlás2 - Czeller Balázs.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Absztrakt (kivonat)

Tartalomjegyzék Bevezetés Élelmiszerpazarlás, élelmiszerhiány 1.1 Mezőgazdasági termelésben felmerülő tényezők 1.2 Globális környezetvédelmi kihívások, világkrízisek: Élelmiszerpazarlás Harc a kevesebb pazarlásért Élelmiszerpazarlás a háztartásokban 4.1 Vásárlási, fogyasztási típusok 4.2 Ausztria háztartásbeli élelmiszerpazarlása Élelmiszerpazarlás a vendéglátásban 5.1 A világban folyamatosan feltalált eszközök a vendéglátóipari ételhulladék lehetséges csökkentésére 5.2 Hulladékból villamosenergia Élelmiszerpazarlás-ételhulladék csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján 6.1 A szálloda bemutatása 6.2 A szálloda konyhája Összegzés Melléklet Irodalomjegyzék

Magyar cím

Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül

Angol cím

Possibilities for reducing food waste through an example of an Austrian hotel

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
NEM RÉSZLETEZETT
tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszerpazarlás, ételhulladék, bioenergia
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 08. 13:42
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 31. 14:25

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet