Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest

Wirgha Márk (2018) Establishing the solution of feasibility for gastronomy startups in Budapest. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of DISSERTATION Wirgha Márk .pdf] PDF
DISSERTATION Wirgha Márk .pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
NEM RÉSZLETEZETT
Tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Startup, kitchen incubator, coworking kitchen
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 07. 09:52
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 27. 13:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet