Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések

Radványi Barbara (2018) Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Szakdolgozat Javított 3.Ny.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (929kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó és Szálloda Szakirányú Továbbképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Magyarné Horváth KingaNEM RÉSZLETEZETTAdjunktusMagyarneHorvath.Kinga@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszer biztonság, élelmiszerhigiénia, HACCP
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2018. Máj. 10. 14:21
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 30. 14:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet