Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések

Radványi Barbara (2018) Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
Szakdolgozat Javított 3.Ny.pdf
Hozzáférés joga: Repository staff only

Download (929kB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó és Szálloda Szakirányú Továbbképzés

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Magyarné Horváth KingaUNSPECIFIEDAdjunktusMagyarneHorvath.Kinga@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: Élelmiszer biztonság, élelmiszerhigiénia, HACCP
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2018. May. 10. 14:21
Last Modified: 2018. Aug. 30. 14:48

Actions (login required)

View Item View Item