Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések

Radványi Barbara (2018) Falukrém Kft. által tervezett új termelő egység létrehozásával kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdések. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Javított 3.Ny.pdf] PDF
Szakdolgozat Javított 3.Ny.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (929kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó és Szálloda Szakirányú Továbbképzés

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Magyarné Horváth Kinga
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Élelmiszer biztonság, élelmiszerhigiénia, HACCP
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 10. 14:21
Utolsó módosítás: 2018. Aug. 30. 14:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet