A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban

Zwick Magdolna Dina (2018) A mindenmentes ételek helye, szerepe, jövője a magyarországi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozat Végleges.pdf] PDF
Szakdolgozat Végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátó Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
gazdasági tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gluténmentes, Laktózmentes, Ételallergia, Higiénia, GHP
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 08. 16:05
Utolsó módosítás: 2018. Júl. 26. 14:22

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet