A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban

Tóth Adrienn (2014) A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] XML
Szakdoga_kész.docx
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (524kB)

Magyar cím

A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Kádas LajosNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTkadas.lajos@kvifk.bgf.hu

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Dietetika, Dietetikus, Köszvény, Diabetes, Diéta
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Dátum: 2014. Dec. 19. 12:56
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 24. 14:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet