A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban

Tóth Adrienn (2014) A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] XML
Szakdoga_kész.docx
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (524kB)

Hungarian title

A diétás étkeztetés megvalósításának lehetőségei a kereskedelmi vendéglátásban

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Kádas LajosUNSPECIFIEDUNSPECIFIEDkadas.lajos@kvifk.bgf.hu

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Dietetika, Dietetikus, Köszvény, Diabetes, Diéta
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 19. 12:56
Last Modified: 2015. Apr. 24. 14:33

Actions (login required)

View Item View Item