A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban

Csipes Barnabás (2014) A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of zarodolgozat_csipesbvegleges2.pdf] PDF
zarodolgozat_csipesbvegleges2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: záródolgozat
Kulcsszavak: Burgonya történet, Ételkészítés, Vendéglátás, Fogyasztói szokások, Alapvető élelmiszer
Felhasználói azonosító szám (ID): Haász Antal
Rekord készítés dátuma: 2014. Dec. 19. 13:02
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 25. 11:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet