A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban

Csipes Barnabás (2014) A burgonya története, jelentősége és felhasználása a vendéglátásban. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
zarodolgozat_csipesbvegleges2.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (1MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Vendéglátó Szakmenedzser

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Balog-Siposné Szőcze AnikóUNSPECIFIEDGazdasági tanárszocze@gmail.com

Item Type: Final paper
Uncontrolled Keywords: Burgonya történet, Ételkészítés, Vendéglátás, Fogyasztói szokások, Alapvető élelmiszer
Depositing User: Haász Antal
Date Deposited: 2014. Dec. 19. 13:02
Last Modified: 2015. Apr. 25. 11:49

Actions (login required)

View Item View Item