Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése

Kincse Balázs Vince (2018) Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése.pdf] PDF
Az Alabárdos étterem SWOT és mikrokörnyezet elemzése.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (915kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Alabárdos, SWOT, Mikrokörnyezet
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 17. 12:52
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:45

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet