A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában

Kocsispéter Anita (2018) A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr. Tóth ZoltánNEM RÉSZLETEZETTFőiskolai docenstoth.zoltan@uni-bge.hu

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szezonalitás, Gini-index, Balaton idegenforgalmi régió, kereskedelmi szálláshelyek, időbeni koncentráció
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2018. Máj. 15. 12:38
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 11. 16:15

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet