A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában

Kocsispéter Anita (2018) A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában. Faculty of Commerce, Catering and Tourism.

[img] PDF
A szezonalitás jelenléte és mérséklésének lehetőségei a magyarországi fogadóterületek kínálatában.pdf
Hozzáférés joga: Available at the computers of the University

Download (2MB)

Institution

Budapest Business School

Kar

Faculty of Commerce, Catering and Tourism

Department

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

UNSPECIFIED

Szak

Turizmus-menedzsment

Supervisors

Konzulens neveKonzulens típusaAssignment, Scientific qualification, InstitutionEmail
Dr. Tóth ZoltánUNSPECIFIEDFőiskolai docenstoth.zoltan@uni-bge.hu

Item Type: Thesis (UNSPECIFIED)
Uncontrolled Keywords: szezonalitás, Gini-index, Balaton idegenforgalmi régió, kereskedelmi szálláshelyek, időbeni koncentráció
Depositing User: Meleg Gizella
Date Deposited: 2018. May. 15. 12:38
Last Modified: 2018. Sep. 11. 16:15

Actions (login required)

View Item View Item