Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül

Fehér Anita (2018) Rendezvényszervezés a Róza Vendéglő példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A-rendezvényszervezés-elvei-a-Róza-Vendéglő-példáján-keresztül (4).pdf] PDF
A-rendezvényszervezés-elvei-a-Róza-Vendéglő-példáján-keresztül (4).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Sipos Erika
NEM RÉSZLETEZETT
Adjunktus

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Rendezvényszervezés, Vendéglátás, étterem
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 17. 14:34
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 15:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet