Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából

Veres Renáta (2018) Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Projektmunka Veres Renáta.pdf] PDF
Projektmunka Veres Renáta.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Az Aquaworld Resort Hotel étlapjának elemzése vegetáriánus ételek és allergének szempontjából

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás-FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai tanár BGE KVIK

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gluténmentes, laktózmentes, vegetariainizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 16. 11:58
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet