Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében

Sörös Dániel (2018) Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
Sörös Dániel projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (3MB)

Magyar cím

Friss áru termékcsoport értékesítésének sajátosságai egy kereskedelmi vállalkozás tevékenységében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Kereskedelmi Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Dr Buzás GizellaNEM RÉSZLETEZETTEgyetemi docensKulcsarJanosneGizella@uni-bge.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Kereskedelem , Friss áru, Kereskedelemi vállalatok gazdaságtana
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2018. Máj. 16. 11:37
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 10:55

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet