A XXI. századi ételkészítést elősegítő gépek és berendezések a Marriott Hotelben

Czeglédi Laura (2018) A XXI. századi ételkészítést elősegítő gépek és berendezések a Marriott Hotelben. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of projektmunka.pdf] PDF
projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A XXI. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések a Marriott Hotelben

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: ételkészítési technológia, konyhai berendezések, korszerű gépek
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 16. 12:04
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:48

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet