A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül

Leszkovár Mónika (2018) A gasztronómia szerepe a Kanári-szigetek turizmusában a Hotel Floresta példáján keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[img] PDF
projektmunka (2).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás FOSZK

Konzulens(ek)

Konzulens neveKonzulens típusaBeosztás, tudományos fokozat, intézményEmail
Sipos ErikaNEM RÉSZLETEZETTNEM RÉSZLETEZETTsipos.erika@uni-bge.hu

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gasztronómia, Spanyol gasztronómia, Turizmus
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Dátum: 2018. Máj. 16. 09:11
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 27. 14:47

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet