A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon

Ádám Nikoletta (2015) A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf] PDF
A gasztronómiai programok és népi ételek megjelenésének hatása Szekszárdon.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Remenyik Bulcsú
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Dél-Dunántól, Tolna megye, Szekszárd, fesztiválturizmus, gasztroturizmus, borturizmus, Szekszárdi borvidék, népi ételek, gasztronómia, Szekszárdi Szüreti Napok
Felhasználói azonosító szám (ID): Herczeg Tamás
Rekord készítés dátuma: 2015. Már. 18. 12:30
Utolsó módosítás: 2015. Ápr. 08. 15:13

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet