A magyar konyha (tradíciók és innováció)

Melkvi Liza (2018) A magyar konyha (tradíciók és innováció). Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Melkvi Liza projektmunka.pdf] PDF
Melkvi Liza projektmunka.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (14MB)

Magyar cím

A magyar konyha (tradíciók és innováció)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter
Belső
gazdasági tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: Gasztronómia , Magyar konyha, Innováció
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 17. 16:42
Utolsó módosítás: 2020. Feb. 18. 12:54

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet