Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által

Barta Zsófia (2018) Korszerű, 21. századi ételkészítést segítő gépek és berendezések bemutatása az Arany Kaviár Étterem konyhája által. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of bge projektmunka 2018.pdf] PDF
bge projektmunka 2018.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (876kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

FOSZK Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Balog-Siposné Szőcze Anikó
NEM RÉSZLETEZETT
Gazdasági tanár

Mű típusa: projektmunka
Kulcsszavak: korszerű gépek, konyha, ételkészítési technológia
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2018. Máj. 18. 08:34
Utolsó módosítás: 2018. Szep. 25. 11:49

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet