Az olasz és az újhullámos kávék nyomában, cserjétől a csészéig

Gyuricza Brigitta (2015) Az olasz és az újhullámos kávék nyomában, cserjétől a csészéig. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Gyuricza Brigitta 3.0.pdf] PDF
Gyuricza Brigitta 3.0.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (4MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Csizmadia András
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Specialty kávé, Kávézó, Újhullámos kávézás, Kávétermesztés, Kávéfeldolgozás, Barista
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Már. 25. 15:22
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 15. 10:46

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet