Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében

Sziládi Márton Péter (2015) Zsidó és keresztény ételkészítési és étkezési szabályok napjaink élelmiszerbiztonsága és közegészségügye tükrében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Sziladi Marton CVW5K0 szakdolgozat 2015.pdf] PDF
Sziladi Marton CVW5K0 szakdolgozat 2015.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Schmidt Katalin
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: élelmiszer higiénia, ételkészítési szabály, zsidó, keresztény, élelmiszerbiztonság, étkezési szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2015. Már. 28. 14:46
Utolsó módosítás: 2015. Okt. 15. 16:41

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet