Question on genetically modified food in hospitality industry

Yarmolenko Yegor (2018) Question on genetically modified food in hospitality industry. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Dissertation vol final_LA3.pdf] PDF
Dissertation vol final_LA3.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-Vendéglátás Szak

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Lugasi Andrea
Belső
Dékán, tanszékvezető

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Genetically modified food, Hospitality industry
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 26. 10:50
Utolsó módosítás: 2019. Feb. 28. 14:08

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet