Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában

Kalácska Áron (2019) Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat2.pdf] PDF
szakdolgozat2.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus - Vendéglátás

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Nagy Mihály
Belső
mesteroktató

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: pálinka
Felhasználói azonosító szám (ID): Kalácska Áron
Rekord készítés dátuma: 2018. Nov. 27. 14:37
Utolsó módosítás: 2018. Nov. 27. 14:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet