Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében

Barna Szilvia (2014) Főzési szokások és a tasakos alapok fogyasztásának alakulása a nők körében. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf] PDF
Barna Szilvia_FGEYTP_szakdolgozat.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (1MB)
[thumbnail of FGEYTP.pdf] PDF
FGEYTP.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (183kB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr Hlédik Erika
NEM RÉSZLETEZETT
főiskolai docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Bérfőzés, Knorr, Unilever, Tasakos alap, Poralap, Félkész étel, Instant, Ételízesítő
Felhasználói azonosító szám (ID): Turányi Nóra
Rekord készítés dátuma: 2015. Már. 05. 12:05
Utolsó módosítás: 2015. Aug. 05. 14:14

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet