Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása

Belyaeva Ekaterina (2015) Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdoga kész_Belyaeva E_2015_MA.pdf] PDF
szakdoga kész_Belyaeva E_2015_MA.pdf
Hozzáférés joga: Csak az archívum karbantartója nyithatja meg (titkosított dolgozat - engedéllyel)

Download (3MB)

Magyar cím

Nemzetiségi éttermek működtetése Magyarországon és Oroszországban, azok gazdasági elemzése és összehasonlítása

Intézmény

Budapesti Gazdasági Főiskola

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Intézeti Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus menedzsment

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Verebes Pál
NEM RÉSZLETEZETT
Főiskolai docens, Dr

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Magyar vendéglátás, Gazdasági elemzés, Orosz vendéglátás, Éttermek árelemzése, Nemzeti konyhák jellemzései
Felhasználói azonosító szám (ID): Horváth Viktória
Rekord készítés dátuma: 2015. Ápr. 29. 09:39
Utolsó módosítás: 2018. Feb. 27. 11:16

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet