Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében

Zólyomi Benjámin (2019) Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf] PDF
Zólyomi_Benjámin_LE7RH6_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Különleges felszolgálási módok elfogadása és megítélése vendégek és jövőbeli szakemberek körében

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Debreceni János
Belső
tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Felszolgálási módok, Innováció, Hagyományos éttermek, Modern éttermek, Robotizáció
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 02. 15:18
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 15:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet