Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén

Vásárhelyi Hunor Csaba (2019) Ételallergiák és -érzékenységek által generált problémák megoldásai a kávézási kultúra területén. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of V.04.2.alverzio (1) (1).pdf] PDF
V.04.2.alverzio (1) (1).pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Gancsovné Rossi Krisztina
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kávé, Ételallergia, Laktózmentes növényi tej
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 02. 14:38
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 13:27

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet