Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása

Labanc Ágnes Krisztina (2019) Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of szakdolgozat Labanc Ágnes- Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása.pdf] PDF
szakdolgozat Labanc Ágnes- Sörturizmus, avagy a kézműves sörök népszerűsége és térhódítása.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hegedűs Péter
Belső
Mestertanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kraft sör, sör turizmus, Ízesített sör
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 06. 13:47
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 05. 16:07

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet