Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra

Seybold Balázs (2019) Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Seybold_Balazs_YEGFSL.pdf] PDF
Seybold_Balazs_YEGFSL.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (939kB)

Absztrakt (kivonat)

Különböző szarvasmarha fajták bemutatása, elkészítési lehetőségek és fűszerek hatása a marhahúsra

Angol cím

Presentation of different cattle breeds, effect of preparation techniques and spices on beef

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: szarvasmarha, marhahús, fűszerek gyógyhatásai, ételkészítési eljárások, szakács
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 02. 14:36
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 09. 13:33

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet