Die türkische Küchenkultur

Komár Fruzsina Sára (2019) Die türkische Küchenkultur. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Die türkische Küchenkultur.pdf] PDF
Die türkische Küchenkultur.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A török konyhakultúra

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Turizmus Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás (német nyelven)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Stroh Péter
Belső
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Gasztronómia, Konyhakultúra, Törökország, Iszlám
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 02. 14:22
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 17:16

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet