Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken

Zrinszky Réka Andrea (2019) Diétás ételválasztás lehetősége a hazai vendéglátóhelyeken. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Zrinszky_Reka_Andrea_QXVDF4_TVvend.pdf] PDF
Zrinszky_Reka_Andrea_QXVDF4_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. habil. Lugasi Andrea
Belső
Tanszékvezető főiskolai tanár

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: diéta, ételérzékenység, ételallergia, Vendéglátóhelyek, Étterembe járási szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 03. 12:25
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 10. 15:29

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet