Kézműves sörök innovációinak hatása a fogyasztói szokásokra és piaci trendekre

Jávor Attila (2019) Kézműves sörök innovációinak hatása a fogyasztói szokásokra és piaci trendekre. Külkereskedelmi Kar.

[thumbnail of SZAKDOLGOZAT_JÁVOR_ATTILA.pdf] PDF
SZAKDOLGOZAT_JÁVOR_ATTILA.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (2MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Külkereskedelmi Kar

Tanszék

Marketing Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Kereskedelem és Marketing

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Kopcsay László
NEM RÉSZLETEZETT
NEM RÉSZLETEZETT

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Kézműves sör, Manufaktúra, Fogyasztó, Sör, Fogyasztói szokások
Felhasználói azonosító szám (ID): Turányi Nóra
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 04. 09:07
Utolsó módosítás: 2020. Ápr. 28. 11:26

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet