A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül

Hajnal Ákos (2019) A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Hajnal Ákos_EVIK3Z_TVvend.pdf] PDF
Hajnal Ákos_EVIK3Z_TVvend.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

A HACCP alkalmazhatósága és nehézségei a TRIOPONT Kft-n keresztül

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: HACCP rendszer, Higiénia, Ételkészítés
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 07. 14:18
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 11:28

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet