Sushi higiéné- és fogyasztási szokások Magyarországon és Kínában

Csukás Norbert (2019) Sushi higiéné- és fogyasztási szokások Magyarországon és Kínában. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Csukas_Norbert_ZQ6364.pdf] PDF
Csukas_Norbert_ZQ6364.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Magyarné Dr. Horváth Kinga
Belső
Docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Japán, Sushi, Higiénia, Rizs, Kína, Ételártalom
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 07. 15:13
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 03. 13:11

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet