Kapszulás kávék térhódítása és összehasonlítása a hagyományos kávétermékekkel

Hunyadi Bence (2019) Kapszulás kávék térhódítása és összehasonlítása a hagyományos kávétermékekkel. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of Szakdolgozatt_végleges.pdf] PDF
Szakdolgozatt_végleges.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus-vendéglátás (nappali, magyar nyelvű)

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Dr. Fekete-Frojimovics Zsófia
Belső
docens

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: Nespresso, Kávé, Kapszulás kávé, Dolce Gusto
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Máj. 06. 12:55
Utolsó módosítás: 2019. Szep. 04. 14:24

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet