Francia hatás a magyar cukrászatra

Szilágyi Berta (2019) Francia hatás a magyar cukrászatra. Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar.

[thumbnail of SZILÁGYI_BERTA_O2VFKB.pdf] PDF
SZILÁGYI_BERTA_O2VFKB.pdf
Hozzáférés joga: Csak nyilvántartásba vett egyetemi IP címekről nyitható meg

Download (1MB)

Magyar cím

Francia hatás a magyar cukrászatra

Intézmény

Budapesti Gazdasági Egyetem

Kar

Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar

Tanszék

Vendéglátás Tanszék

Tudományterület/tudományág

NEM RÉSZLETEZETT

Szak

Turizmus - Vendéglátás BA

Konzulens(ek)

Konzulens neve
Konzulens típusa
Beosztás, tudományos fokozat, intézmény
Email
Hidvégi Hedvig
Belső
főiskolai tanársegéd

Mű típusa: diplomadolgozat (NEM RÉSZLETEZETT)
Kulcsszavak: cukrászat, magyar cukrászat, francia cukrászat, Gerbeaud Cukrászda, Onyx, francia hatás
Felhasználói azonosító szám (ID): Meleg Gizella
Rekord készítés dátuma: 2019. Okt. 25. 13:37
Utolsó módosítás: 2019. Okt. 25. 13:37

Actions (login required)

Tétel nézet Tétel nézet